Alla inlägg under december 2009

Av Annette - 8 december 2009 09:03

Ja, mildväder och regn är melodin just nu. Tråkigt! Nu är det halt och snart är allt vårt vita guld ett minne blott. Får hoppas att det vänder och vi får lite mer snö innan jul. För när det är jul så ska det VARA snö!

Fick en inbjudan till julaftonsfirande igår. Trevligt! Det var Catarina och Ove med familjer som skulle stå för bjudningen och vi skulle vara hemma hos familjen Ahlstrand. Det blir bra och nu är jag dessutom ledig och får fira med resten av familjen. =) Jag har fått till semestrarna på jobbet och tillräckligt med vikarier så nu jobbar jag julaftonsmorgon istället för kvällen och har tagit semester juldagen istället.

Idag har vi "lilla julafton" på jobbet. Vi ska käka jultallrik som vi beställt från Åsas kök och byta julklappar med varandra och bara ha det trevligt. =)  Dock så ska vi innan det ha arbetsplatsträff där vi ska information om den nya organisationsförändringen som kommunen ska genomföra. Vi ska även fotograferas idag. Äntligen har kommunen beslutat att all hemtjänstpersonal ska ha id-kort med foto. Det har jag väntat länge på. En trygghet för oss och men främst för vårdtagarna. Så igår fick mamma snagga till kalufsen lite på mig. Måste ju se lite representabel ut. =)

Igår fick jag dessutom ett mail från tjejen som köpte Linken. Hon berättade att det går jättebra och att han gått ned ganska mycket i vikt. Hon ville ha lite tips och funderingar som hon ville ha svar på. Veterinären skulle dit idag och titta på honom eftersom han tydligen fått små sårskorpor på kroppen. Jag funderar på om han inte fått sk. regnskållor eftersom det är ju en typisk regning höståkomma och regn har vi ju haft gott om i höst. Det är iallafall så trevligt att ha ett bra samarbete med henne. Jag vill ju att det ska funka så bra som möjligt med henne och Linken. Jag ska ev åka dit på Söndag och hälsa på. Det ska bli jätteroligt, SAKNAR HONOM OCH STALLET SÅ MYCKET.......

Av Annette - 8 december 2009 09:00

Kom ihåg att ta det lugnt i julruschen.

Av Annette - 7 december 2009 09:17

Kom ihåg att ha det trevligt på jobbets julfest.

Av Annette - 6 december 2009 06:49


När andra ljuset brinner,

är snart lucia här.

hon bjuder oss på kaffe,

och bud om julen bär.

Av Annette - 6 december 2009 06:43

Kom ihåg att äta många pepparkakor så blir du extra snäll....

Av Annette - 5 december 2009 12:20

Jobb, jobb, jobb........

Tycker inte man gör så mycket mer än att jobba.

Jobbade kväll igår och idag så har jag delad tur dvs. 7-12 + 16.30-22 puhhh...

Så nu har jag precis kommit hem från förmiddagspasset.

Niclas jobbar också idag för den delen.

Ute har temperaturen stigit så nu är det ca +2 grader och lite snöblandad regn i luften. Inte så trevligt med andra ord. Alla snötäckta träd som redan bugar av tyngden av snön lär får det ännu tyngre...

Idag så åker svärfar och hans sambo till varma kanarieöarna. Där ska dom tillbringa resten av december och kommer inte hem förrän om 4 veckor. Vi kommer sakna dom så här vid jultid men dom får det säkert SKÖNT där i värmen.

Av Annette - 5 december 2009 12:15

Kom ihåg att Julen kan göra dig lite tjockare så håll igen lite innan....

Av Annette - 4 december 2009 09:23

Kom ihåg att vara snäll annars får du inga klappar av Tomten.....

santa.jpg Funny Santa image by shorty_h3

Presentation

Omröstning

Hur hittade du hit?
 Har varit här förut
 Via en annans blogg
 Sökte och hamnade här
 Vette tusan????

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards