Alla inlägg under april 2009

Av Annette - 14 april 2009 10:24

Ja, så kan man nog sammanfatta våra ansikten efter att fått tillbringa helgen i fjällen. Vi har haft ett underbart väder.

Långfredag i solskenetKläderna åkte av.Avklätt gängUtsikt mot gubbhögen (fjället)

Under långfredagen så grävde vi ner oss i grop uppe på fjället och bara solade och njöt. Resultatet blev förstås rödbrända ansikten på oss allihopa.

Vi såg nog ut som riktiga påskkärringar med våra illröda kinder. =)

Till och med Maja som fick följa med idag njöt verkligen i solen.

Hem igen och fortsatte solandet  vid vagnen med lite choklad och minttu.

Påskmiddag i vagnen och sedan lite dansande på idet på kvällen/natten.


Påskaftonen var det lite sämre väder och vi fick jaga solen ett tag innan vi fann den. Men vi fann den!!! i Saxnäs. Även denna dag fick Maja förlja med. Hon sitter framför mig på skotern  på ett fårskinn med en filt invirad runt sig för att inte frysa. Dock på hemvägen då vi tog turen över Gitsfjället så fick hon husera innanför min jacka. Där var det varmt och skönt. Tur att man är liten. =) Väl hemma lyste solen ordentligt så även denna dag avslutades med choklad och minttu och efter detta så bastades det och innan middagen (grillat) var avslutad så var klockan 23.00 och vi alla så trötta och sluta att vi somnade allihopa. Typiskt nog så var det denna kväll alla på campingen valde att dansa på idet. Det hade varit så knökfullt på idet att man fått lov att anställa vakter i dörren. ( Och vi låg och sov???)

Ja, fast vi mådde nog bäst på campingen dagen efter oxå =), dessutom så hade 10 poliser hyrt en stuga på campingen så det gällde att hålla sig i skinnet.


Påskdagen så tog vi en långtur på skoter. Vädret var sådär. Ett tunt moln täcke himlen men solen trängde så gott den kunde igenom och värmde ändå. Vi åkte till Klimpfjäll över Slipstiksstugan och åt på Fjällmålet, dvs. vid liftarna i klimpfjäll. Sedan tog vi spåret till Saxnäs men stannade till innan på Satssjön där Andre med familj satt och grillade. Blev bjudna på en kopp kaffe och kaka. Sedan hem igen. Pia, Malin och Isabell spenderade dagen i skidbacken. Idag fick Maja vara hemma i husvagen.

Vi kunde ju inte spräcka vår "tradition" med choklad och minttu så vi drack förstås det även denna dag. =)


Annandag påsk så åkte vi bara en korttur upp på fjällen innan vi åkte ned och solade och städade ur vagnen. Ena stunden så lös solen och värmde ordentligt för att i nästa flimra lite regnstänk. Riktigt aprilväder.

Sedan var det dags att åka hemåt igen och lämna vagnen för denna gång. Oj, vad helgen gick fort! Men roligt har vi haft och på torsdag bär det av igen och denna gång följer syrrans famlij med.


Vill ni se mer bilder? Klicka här.


Av Annette - 14 april 2009 10:21

Mitt mobilbloggande blev ju inte alls som jag hade tänkt mig.

Ingenting kom ju med?

Måste nog hårdträna så jag fixar det tills nästa gång.

Av Annette - 8 april 2009 06:26

Jag jobbar en liten snutt på morgonen men sedan ska jag skynda mig hem för att packa i bilen. När Niclas sedan kommer hem vid 16.30 så käkar vi lite middag och sedan åker vi. Oj, vad skönt det kommer att bli. =)

Vi kommer inte hem förrän måndag kväll igen. Jag ska försöka mig på lite sms/mms bloggning medans jag är borta men vill önska er alla redan nu.

GLAD PÅSK!

Av Annette - 6 april 2009 08:14

Ja nog är det april alltid. Idag så snöar det nämligen och ganska mycket har  det dessutom kommit.

Idag ska jag hinna städa och packa allt inför fjällenresan. Kanske hinner jag rentav påskpynta lite innan jag måste åka iväg och jobba ikväll.

Av Annette - 5 april 2009 13:59

Gårdagkvällen var jättetrevlig. Maten superb! Synd bara att jag blev så trött och slut och dessutom så fick jag sån magknip.

När klockan var 23.30 så åkte jag hem och gick och lade mig. När jag vaknade så hade jag tyvärr fortfarande lite ont i magen men det har som tur är blivit lite bättre nu på eftermiddagen.

Efter att jag kommit hem från stallet så åkte vi iväg in till stan. Handlade lite på IcaMaxi och sedan hem igen. Så har vi nu suttit ute och grillat lite korv och pinnbröd. Solen ville nästan komma fram men tyvärr döljde den sig bakom ett tunt molntäcke. Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker till fjällen. Längtar verkligen dit nu.........

Av Annette - 4 april 2009 11:38

Vaknade tidigt i morse av huvudvärk. Ja, jag hade nog smuttat lite för mycket av rödvinet. =)

Tog en huvudvärkstablett och somnade om i soffan innan jag steg upp och for till stallet. Efter att hästarna var ute, boxarna mockade och allt klart i stallet hade vi tur att bli bjudna på lunch hos mamma och pappa. Niclas kom med Maja dit, han hade tagit en promenad dit medans jag var i stallet.

Nu är jag hemma igen och sitter nyduschad och surfar på nätet. Niclas har åkt iväg med några vänner på en skotertur. Kanske skulle vi grilla lite korv i grillstugan i eftermiddag, får väl se när dom kommer hem.

Ikväll har vi dock turen att vara bortbjudna till syrran. Hon ska visst bjuda på lite grillat. Sedan har Patrick värmt upp badtunnan så ett bad senare ikväll kanske det blir. Skulle vilja ha hoppat ner i den och sedan i bastun när jag kom hem från stallet. Det var så kallt inne hos mamma att allt kroppshår stod rätt upp på mig som en "raggkatta".

Av Annette - 3 april 2009 18:23

Har precis avnjutit en jättegod middag bestående av fläskfile med pommes och bearnaisesås och sallad. Mmmmm.... njuter fortfarande...... =)

Så nu sitter jag i soffan framför datorn och avnjuter ett glas rött vin.

Ja, som ni förstår så NJUTER jag verkligen =)

Jag har ju helg nu!

Så det vill jag ju fira och samtidigt önska er

Skål och ha en trevlig fredagkväll och en god fortsättning på helgen!

Presentation

Omröstning

Hur hittade du hit?
 Har varit här förut
 Via en annans blogg
 Sökte och hamnade här
 Vette tusan????

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards