Alla inlägg under mars 2009

Av Annette - 17 mars 2009 20:17

grymt rolig.....haha

Ja, här är det ingen hundutställning utan en GUBBUTSTÄLLNING.

Av Annette - 17 mars 2009 06:47

Solen skiner och det är -2 grader ute. Maja tycker det är helt perfekt eftersom hon nu kan springa överallt på den skare som bildats.

Ska baka en kaka till mötet vi har i eftermiddag med jobbet.

Så ha en trevlig tisdag så länge...

Av Annette - 16 mars 2009 08:09

Fick lite sovmorgon idag. Det var skönt. Jag gick isäng lite senare än vanligt eftersom jag inte slutade förrän vid 22.00 igår kväll. Det gick dock bra att jobba igår fast det var lite jobbigt att köra. Här hade vi en ganska tjock dimma på sina stället vilket gjorde att vi fick krypa lite här och där. Man vet ju inte vad som kan dyka upp på vägen. Det är ju en hel del renar kvar här i trakterna.

Nu jobbar jag alla dagar hela veckan utom fredag, för att imorgon när jag egentligen ska vara ledig så har vi en temadag med jobbet. Ja, det är mycket som vi ska gå igenom, bla. förnyade rutiner m.m Idag så ska jag jobba i stan med min andra kollegor i dokumentationsetik.

Så det känns inte som så betungade att det blir många arbetsdagar i sträck när man får göra lite andra saker än det "vanliga jobbet". På torsdag åker vi dessutom upp till Borgafjäll. Det ska bli roligt att få komma bort ett tag.

Idag så ska jag även inhandla lite saker åt jobbet inför morgondagen. Vi ska äta lunch tillsammans och en arbetskamrat har lovat att göra lite god köttfärssoppa och något färskt bröd. Jag tänkte handla lite dricka, smör,ost och så lite saker att göra något gott till eftermiddagsfikat. Har inte bestämt mig för vad jag ska göra, om jag ska baka en kaka eller köpa något som är färdigt. Får se vad jag hittar i affären.

Nä nu ska jag börja göra iordning mig inför stadsbesöket.

Ha´en trevlig måndag!!!

Av Annette - 16 mars 2009 08:07

Är det i Borgafjäll och vi ska dit på torsdag. =)

Av Annette - 15 mars 2009 13:12

Av Annette - 15 mars 2009 12:20

Jobbar delat tur idag, dvs 07.30-12.00+ 16.30-22.00 Känns tråkigt att behöva gå tillbaka till jobbet senare igen i eftermiddag. Tur att man bor nära så man fort kommer sig hem när man är ledig dessa timmar mitt på dagen.

Tänkte berätta lite om min gårdag. Vi var faktiskt upp till Rusksele. Niclas körde ju som sagt en skotertävling där. Burkarcupen, en tävlig för veteranskotrar. Denna tävling gick ut på att köra fort uppför slalombacken. Man startade 4 samtidigt och sedan var det bara att åka uppför. Först i mål vinner. Niclas blev i sina kvalheat 3:a, 2:a, 3:a så han gick tyärr inte vidare men hans bror blev 3:a i sin klass.

Det är väldigt roligt att stå där som publik och heja på dessa fantastiska personer kör sina gamla skotrar av alla olika typer. Vissa skotrar tog sig dock inte upp för backen utan fick vända ner igen. Några tappra förare sprang vid sidan av sin skoter i desperata försök att få skotern uppför kullen. =)

Ja, en riktigt rolig dag blev och dessutom hade vi tur med vädret där uppe. Det var strålande sol och blå himmel hela dagen.

Av Annette - 15 mars 2009 12:14

att skriva grattis till Filip som fyllde 15 år igår. Så nu kommer det.



Hoppas att du hade en riktigt trevlig dag igår. 

Jag och Niclas får väl fira dig vid ett senare tillfälle.

Av Annette - 15 mars 2009 07:58

Ja tiden går så fort att man inte ens knappt hinner att blogga. Jag får nästan panik så jag har dragit åt handbromsen när det gäller Linken. Det har varit ett enormt tryck på svar, säkert är det över 40 stycken som ringt och mailat så igår kväll tog jag bort annonsen. Jag måste hinna andas och i lugn och ro gå beakta de svar jag fått. Jag har några intressanta som jag har kontakt med fortfarande. Jag vill ju inte stressa fram försäljningen av honom. Det blir för mycket helt enkelt och jag mår bara dåligt och blir orolig. Så blir det inget av dessa intresserade så tar jag nya tag längre fram i vår/sommar och har då kanske hunnit bearbeta försäljningen lite mer.

Presentation

Omröstning

Hur hittade du hit?
 Har varit här förut
 Via en annans blogg
 Sökte och hamnade här
 Vette tusan????

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards