Alla inlägg under januari 2009

Av Annette - 22 januari 2009 09:13

Har under den senaste månaden blivit uppringd av ett företag i STHLM där man vill prata med "firmateckaren" (Niclas har eget). Niclas som tidigare varit borta i X antal veckor, har jag sagt inte finns hemma under veckorna. Dom har dock fortsatt ringt flera gånger vilket jag även kunnat se på nummerpresentatören flera gånger man kommit hem efter arbetet.

Efter flera samtal så frågar jag om det finns något som jag kan hjälpa till med. Det visar sig att dom har ett erbjudande om ett telefon abbonemang.  Jag säger att jag inte är intresserad av abbonemanget men då svarar dom att dom ska återkomma eftersom jag inte är firmateckanaren. Säger att det är onödigt men dom vill återkomma i allafall. Nu ringde dom igår igen. Svarade än en gång att vi inte är intresserade men påpekade denna gång att han inte behövde ringa igen för abbonemanget står på mitt namn och har ingenting med firman att göra och att detta nummer står i NIX. Sur som ättika hör jag hur personen i andra ändan blir och börjar då fråga ut varför jag inte ville ha ett sånt bra erbjudande m.m Blev så förbannad =(

Hatar verkligen dessa j**la försäljare jag slängde på luren.

Så jag hoppas verkligen inte att dom ringer igen!

Jag vill inte ha denna reklam om erbjudanden! 


Har ingen tidning, känns onödigt tycker jag. Man kan ju läsa allt på nätet numera. Det finns ingen anledning att lägga ut en massa pengar på en tidning som snabbt bläddrar igenom och sedan slänger till en hög. En hög som man sedan måste kånka iväg till en återvinningsstation med. Slutade dessutom med att ta emot all reklam i brevlådan för 2 år sedan då jag satte upp en EJ REKLAM skylt på lådan. Skönt för det är VANSINNIGT mycket reklam man får i lådan. Dessutom slipper man bli lurad att handla något man ser på kampanj som man annars skulle klara sig utan. Vill jag se på reklam erbjudanden så finns ju nästan alla reklamutskick att tillgå på vederbörande hemsida.

Så enligt mig kan man gärna sluta med all denna reklam om erbjudanden.


* NU KÄNNS DET BÄTTRE, NU HAR JAG FÅTT "SPY UT" LITE IRRITATION =) *

Av Annette - 22 januari 2009 09:06

Ja, vädret är inte det bästa. Just nu är det +1.4 grader och himlen är grå. Ingen sol eller blå himmel någonstans. Ett sånt dår väder som får en att deppa till och bara gå in igen.

Vädret har verkligen blivit konstigt!? Ena dagen -25 och nästa dag +5. Ingen riktig vinter längre.

Av Annette - 21 januari 2009 17:00

på jobbet. I morgon är jag ledig=)

Trodde ett tag att jag inte skulle kunna ta mig dit, i allafall inte i tid. Det hade ju som sagt snöat inatt. Inte mycket med har man en gammal volvo som jag så föstår ni varför. Ni andra får en förklaring här. Min volvo är bakhjulsdriven och väldigt lätt baktill och detta medför att när det blir lite halt eller moddigt så kommer man ingenstans! Jag fick springa in i porten och leta efter något tungt som jag kunde kasta i skuffen för att få lite vikt. Hittade efter en stunds letande vårat förtält till husvagnen. Kastade i detta i skuffen och försökte "gunga" mig lös. Backade nästan =) upp på bron där jag vet att gruset ligger löst under snön och ingen is allt spinna runt på. Gasade ordentligt!!! och tog fart så jag kunde ta mig fram i snön och till jobbet. Nu när jag kommit hem så såg jag att jag fått 2 st jättefina =) "diken" utanför bron. Har försökt skotta till det innan Niclas kommer hem =) så det syns inte så mycket nu.


Av Annette - 21 januari 2009 06:29

 

Oj, vad trött man kan vara. Fick verkligen slita mig ur sängen, är så TRÖTT idag. Inatt har det snöat litegrann, det är väldigt varmt ute -0.4 grader och just nu ligger ett slags dismoln överallt. Kommer nog börja regna verkar det som.

Idag har vi personalmöte på jobbet. Bra för vi har en hel del att ventilera. Det är mycket som har hänt sedan vi sist hade p-möte.

Ha en trevlig dag =)

Av Annette - 20 januari 2009 20:41

Ja, det är väl bäst att fortsätta skriva hur mina nya dagar ser ut. Ja, egentligen är det väl  inte någon större skillnad men försöker i allafall undvika det där extra...

Frukost: Havregrynsgröt

Lunch: Kyckling, ris, broccoli och minimorötter.

Middag: Korv och makaroner

Kvällspromenad med Maja och Niclas.  ( Ja, han hade faktiskt tid att slita sig från garaget!)

Känner ett jättesug nu på kvällen efter något och ingen frukt har vi hemma så imorgon ska Niclas handla FRUKT som vi kan dämpa sådana här tillfällen med.

Av Annette - 20 januari 2009 06:37

Då var det tisdag och jag ska snart åka iväg till jobbet,

börjar klockan 07.00 idag.

Temperaturen ute idag är hos mig -2.8 grader

så det känns ganska skönt ute.

Hoppas det håller i sig,

vill varken ha varmare eller kallare väder.

Ha en trevlig tisdag idag.


Av Annette - 19 januari 2009 18:48

.... Det där med det "nya sundare livet".

Har försökt varit noga med att se till att äta riktigt och ordentligt idag.

Frukosten fick bli Havregrynsgröt

Lunchen bestod av en stor portion sallad och en liten bilt ädelostpaj. (Nja, pajen var kanske inte den nyttigaste men det fanns inte så mycket att välja på restaurangen vi skulle äta)

Middagen fick bli köttfärslimpa av älg och potatis.

Så jag tycker att det har varit ganska bra med maten. Har undvikit söta drycker och smörgåsar i allafall.

Motionen har jag inte hunnit göra något åt än om man inte räknar med alla trappor som jag sprungit upp och nerför i stadshuset idag. =)  Men jag ska nu ta och gå ut på en promenad med Maja. Vi får väl ta "rundningen" runt Västerbacka.

Så detta får väl bli sammanfattningen av min "nya" dag.

Av Annette - 19 januari 2009 10:18

Ja, då var det måndag och en ny vecka har startat. Vaknade på morgonen med en röd vätskande spricka i ena yttre ögonvrån.

Vart kom den ifrån och varför???

Svider gör det i allafall. Får väl hoppas att den försvinner fort.

Ska snart åka ner till stan på ett möte. Skulle tydligen varit nere redan klockan 09.30 men hade missat den informationen så jag får gå på nästa möte istället. Det gjorde inte så mycket, har pratat med dom andra och dom ska informera mig senare vad som blev sagt.

Idag är det första dagen för Niclas att jobba som besiktningstekniker. Skönt att få ha honom hemma på kvällarna nu.

Igår kväll så släppte vi lös Maja efter att hon fått vara bunden ute i 3 veckor. (Hon har avslutat sin löpperiod.) Oj, vad hon tyckte att det var skönt att få springa fritt runt omkring på gården och skälla bort alla busar som eventuellt kunde gömma sig någonstans.

Presentation

Omröstning

Hur hittade du hit?
 Har varit här förut
 Via en annans blogg
 Sökte och hamnade här
 Vette tusan????

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards