Alla inlägg under januari 2009

Av Annette - 29 januari 2009 14:26

Passade på att tvätta bilen idag när jag tankade.

Skruvade lös antennen och knappade in siffrorna så jag kunde köra fram. Körde fram tills det lös STOPP och inväntade att tvätten skulle börja.

Kom då på att Maja låg i sätet brevid och sov. Och sov det gjorde hon inte längre då denna tvätt startade.

Det spolades, borstades och levde om rejält.

Lilla gumman, Maja hon skakade som ett asplöv och tyckte det inte alls var roligt. Tur att matte fanns i bilen så hon kunde krypa upp i famnen =)

Av Annette - 29 januari 2009 09:17

Ja, jag kunde faktiskt sova ända tills 08.00 utan att bli väckt av Maja. Vädret verkar mycket bättre idag, inte direkt sol men mycket ljusare så man känner sig piggare och gladare. Termometern visar nu på -2.8 grader och någon ynka flinga dalar ner.

Ska snart åka iväg till stan och inhandla det jag behöver så jag kommer hem snabbare. Är faktiskt inte alls sugen på att gå i affärer, men det brukar ändå alltid dra ut på tiden för alltid kommer man på något nytt man ska passa på att köpa.


Av Annette - 28 januari 2009 21:03

Se min systerson dansa i Ica-reklamen =) HÄR

Av Annette - 28 januari 2009 20:20

Ikväll har jag varit duktig =)

Jag har bakat bullar. Dock inte så mycket men lite i allafall. Vi fick gäster så jag kunde bjuda på nybakta bullar till kaffet.

Mamma och pappa kom förbi. Jag och Maja mötte mamma och Tanja efter vägen medans degen jäste och pappa kom sedan. Niclas bror och hans son var också här så vi blev ett gäng kring kaffebordet, trevligt.

 

Ikväll var vädret mycket behagligare än det varit de senaste kvällarna. Måndag och tisdag har jag mer eller mindre fått dra mig själv ut på promenad men ikväll var det riktigt skönt. Just nu ligger utetemperaturen på -3.6 grader.

Imorgon är jag ledig igen. Måste ner till stan igen, ska förbi apoteket igen. Dom hade inte hemma avmaskningsmedlet till hästarna så jag fick beställa hem det och nu har det tydligen kommit. Jag köpte ingen salva till Niclas sist heller, hans utslag har minskat men inte försvunnit helt?

Nu ska jag sluta och hoppa in i duschen.

Go´natt och sov så gott!

Av Annette - 27 januari 2009 07:16

Ja, då är det jobb igen. Inte blir det många dagar ledigt man får. Ska åka ner till stan idag. Först ska jag på ett möte sedan så ska jag nog passa på att handla dom där skorna jag behöver. Måste nog åka förbi apoteket oxå. Niclas har fått en massa utslag på kroppen. Det ser ut som nässelutslag men det har inte försvunnit helt under natten så jag ska köpa hem lite salva. Tror ändå att det är något slagt allergisk reaktion han fått. Men utslagen kliar inte??? Hoppas det försvinner fort i allafall annars får han väl besöka vårdcentralen.

Ute är det minus -5 grader. Känns skönt och det har varit stabilt väder nu ett tag. Peppar, peppar....

Ha en trevlig dag!

Av Annette - 26 januari 2009 10:08

Nja, visst är jag ledig från jobbet idag men direkt sysslolös kan jag inte säga att jag är. Tror jag har miljoner saker som ska göras.

Har ett helt berg av tvätt som ska tvättas.

Måste städa nedervåningen och ta bort alla julsaker som tyvärr inte kommit längre bort än i kartongen som står på matsalsbordet.

Ska packa ner lite saker som jag köpt som Niclas ska ta med sig till husvagnen i Borgafjäll. Han och grabbarna (Staffan, Patrick, Tom, Stefan) ska på "grabbresa" till våran husvagn. Det skulle tydligen vara skotervisning där på lördag. Så det blir nog väldigt trevligt för dom. Hoppas bara att husvagnen står kvar efter resan =)

Skulle egentligen behöva åka ner till stan för att inhandla nya skor. Mina gympadojor har gjort sitt och det är så skönt att gå i sådana på dagen då man jobbar. Men jag tror jag sparar stadsresan till torsdag, jag är ju ledig från jobbet då oxå för nu jobbar jag i helgen som kommer igen.

Av Annette - 26 januari 2009 10:05

Ja, nu är helgen över och nu är det dags att ta det där sunda livet igen.

Ja, vi tog det valet att vi börjar med att vara hårda på veckan så får man frossa lite på helgen.

Så nu har jag vägt mig och resultatet för förra veckan visade ett minus på 2.1kg trots helgens snedsprång.

Får bara hoppas att denna vecka blir lika bra!

Av Annette - 25 januari 2009 19:48

.......det i eftermiddag och ikväll.

Först när jag kom hem efter jobbet så tog jag skotern ut på en sväng.  Mötte Niclas och brorsan ute på lillavan så då tog vi en sväng tillsammans. Inte lika roligt som att köra i fjällen men det gick bra ändå =)

Sedan så åt vi tillsammans med syrran och hennes familj. Jag och Niclas åkte ner till stan och köpte hem lite pizza. Sedan har vi alla tillsammans spelat både biljard och bordpingis. Det var jättelänge sedan man spelade detta. Men det var mycket trevligt =) Det måste vi göra fler gånger.

Hoppas ni haft en trevlig kväll också!

Presentation

Omröstning

Hur hittade du hit?
 Har varit här förut
 Via en annans blogg
 Sökte och hamnade här
 Vette tusan????

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards