Alla inlägg under december 2008

Av Annette - 16 december 2008 13:34

Idag är det sista dagen för att posta julkorten så dom hinner fram till jul. Satt igår kväll och skrev för fullt. Ska posta senare idag.

Av Annette - 16 december 2008 13:30

Ja vädret är bra konstigt nu för tiden. Ena stunden kallt och nästa varmt. Just idag så är det milt och varmt. Någon plusgrad och ett slags disregn ute. Inte alls trevligt väder att vistas i eller köra eftersom vägarna blir blixthala.

Hoppas på ett kallare väder igen...

Av Annette - 15 december 2008 16:06

Av Annette - 15 december 2008 15:34

Har avverkat ännu en dag i stan för julklappshandling. Men nu är snart alla klappar inköpta i allafall. Har haft problem med Niclas kulklapp, men det verkar ordna sig nu äntligen. Ska inte avslöja vad det är eftersom Niclas brukar läsa bloggen ibland. Hittade även en klapp till Maja idag. En jättefin hundkorg i fuskmocca samt en leksak på rea. Ja, fast dyr är korgarna ändå. Det spelar ingen roll att korgen är liten dom tar lika mycket betalt för den ändå =( Har letat överallt efter billiga korgar men det fanns ingenstans så nu äntligen hittade jag denna på djurmagasinet på rea. Åkte sedan förbi hos svärfar och drack lite kaffe.

Av Annette - 15 december 2008 05:27

Att det alltid ska strula när Niclas ska åka iväg så här tidigt på måndagsmorgonen. Taxi skulle hämta upp vid 05.00 men när ingen taxi synts till vid 05.10 ringde vi för att kolla vart den tagit vägen? Efter en stunds väntan fick jag tag i flygtaxi som inte kunde se någon bokning. De upptäckte sedan att eftersom vi bor utanför Umeå så hade dom bokat den med Umetaxi, som bokat den med ett annat bolag. Många turer efteråt vi veta att den var på väg, men att den hämtat upp någon medpassagerare i en  by ca 2 mil härifrån, men då hade jag redan hunnit klä på mig att behöva skjuta Niclas ner till flyget. När klockan var 05.20 så såg vi taxin komma för att köra förbi vår infart. Tänkte att taxin ringer väl för dom har ju Niclas nummer i bokningen, men det gör den inte utan fortsätter ända upp till den stora vägen och står sedan där och väntar?! Vi börjar känna att nu har vi inte tid med att vänta mer så jag tar bilen och skjutsar upp Niclas mot taxin och stoppar den efter vägen. Vilket strul säger jag då bara.

Känner mig lagomt irreterad så här på tidiga morgonkvisten och alldeles för pigg nu för att sova vidare....

Av Annette - 14 december 2008 15:52

... har snart nått sitt slut. Maja fick följa med mig till jobbet eftersom Niclas har varit nere på bilprovningen och pluggat idag. Tänkte att vi kunde gå en bit hem sedan innan Niclas hämtar upp oss.  Ikväll blir middagen pizza, gott med lite onyttigt att avsluta denna vecka på.

Av Annette - 14 december 2008 11:47

Sitter på jobbet och har rast just nu. Ska snart gå och värma lite lunch hos några vårdtagare. Inne i vår grupplokal så är det kallt, endast 18 grader. Elementen är bara ljumma?! Pensionärerna i lägenheterna brevid har oxå klagat så jag ska felanmäla detta till vaktmästaren. Måste vara något felinställt? Det är jordvärme installerat här nu. Dom har grävt och arbetat med denna värme anläggning hela hösten. I de övriga husen runt omkring är det varmt och skönt men just i detta hus så är värmen inte mer än 18 grader. Så jag sitter just nu med jacka och fryser inomhus.

Presentation

Omröstning

Hur hittade du hit?
 Har varit här förut
 Via en annans blogg
 Sökte och hamnade här
 Vette tusan????

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards