Alla inlägg under november 2008

Av Annette - 14 november 2008 09:52

En liten pojke kommer in i köket för att äta frukost, eftersom han bor på en bondgård frågar hans mamma om han gjort sina sysslor?

- Nej, inte än, svarar pojken.

- Det måste du göra!

Pojken blir sur, så när han matar kycklingarna sparkar han till en av dom. Han gör samma sak med korna och grisarna. Pojken går sedan in för att äta sin frukost, men på bordet står endast en tallrik med flingor!

- Varför får jag inte ägg, bacon och mjölk? undrar pojken.

- Jag såg hur du sparkade till kon så därför får du ingen mjölk och du sparkade till hönan och grisen, därför får du inget ägg och bacon!

I samma sekund kommer pappan in i köket, han får syn på en mus som han sparkar till. Pojken tittar då upp på sin mamma, ler sitt största leende och säger:

- Ska du eller jag berätta?

Av Annette - 14 november 2008 09:28

Ja, då var det fredag igen. En vecka till har gått. Mitt städ som jag påbörjade har det inte hänt mycket med sedan sist. Jag hade nämligen sett fel på mitt schema och var inte ledig igår på förmiddagen utan jag jobbade heldag 8-17. På kvällen blev inget heller gjort. Strax efter middagen så ringde mamma och vi gick ut på promenad. Efter det så kom pappa och vi fikade tillsammans sockerkaka som var i ugnen medans vi var ute på promenad. Medans vi satt där kom brorsan med yngsta dottern. Och när det gänget hade åkt iväg så kom nästa, min systers familj. Tur jag hade bakat, för annars brukar det vara dåligt med fikabröd hos oss. Det finns ingen plats i frysen för sådant. Alla lådor är fulla med älgkött.

Har beslutsångest idag. Vet inte om jag ska jaga imorgon eller inte. Det är så mycket nu som ska göras. Vi skulle behöva åka ned till stan och handla lite. Hälsa på Niclas farmor som vi tyvärr inte varit hunnit vara hos sedan i somras. Nästa helg jobbar jag ju och dessutom så är det mycket som ska vara gjort innan dess. Niclas börjar ju sitt nya jobb nästa fredag och ska måndagen därefter åka iväg på sin 6-8 veckors utbildning i Västerås. Kommer bli väldigt ensamt utan honom. Han åker måndag morgon vid 05.00 och kommer inte hem förrän vid 19.00 på fredagkväll. Jag är ju van vid att han är hemma varje kväll. Men det ska nog gå bra=)

Ja, vi får väl se hur det blir med jakten imorgon, har ju hela dagen på mig att bestämma. Ha en trevlig helg i allafall.

Av Annette - 12 november 2008 11:32

Har påbörjat storstädning idag. Tänkte att det kunde vara bra med tanke på att jag jobbar kväll idag och imorgon och på fredag så är jag ledig. Så jag har slitit bort klädseln fårn ena soffan och slängt i maskinen. Har satt upp några nya lampor. Rättare sagt så har jag äntligen satt upp lamporna jag köpte i somras på ikea!!!! Jag har hunnit dammsuga bort lite och ska nu äta lite lunch och gå en sväng med Maja innan jag åker iväg till jobbet. Får fortsätta imorgon med städandet.

Av Annette - 9 november 2008 16:05

Far lilla far, vem är väl som du? Ingen i hela världen!!!!!!!


Idag är farsdag.

Så grattis alla pappor.

Själv ska jag snart besöka min egen far.

Vi ska dit på middag.

Av Annette - 6 november 2008 07:44

Ska snart åka iväg till stan för att uträtta lite ärenden. Börjar jobba kl. 13.00 idag oxå. Igår kväll så fick jag mig ett riktigt gott skratt när mina kolleger ringde till mig. Dom hade nämligen kört in på vel väg när dom skulle till en vårdtagare och när dom insåg detta och vände så hade någon  hunnit låsa en bom över vägen så dom blev inlåsta och visste vad dom skulle ta sig till!  Nu hade dom tur eftersom jag visste att en annan kollega hade släktingar i närheten. Så dom ringde henne och då kom någon och öppnade grinden.  Men ett rikigt gott skratt fick jag ändå=)

Av Annette - 5 november 2008 08:33

Inte för att jag nyss stigit upp för det gjorde jag vid 07.00 -tiden trots att jag hade tillfälle att få sovmorgon.

Jag börjar inte jobbet förrän kl. 13.00 idag. Har precis matat fåglarna. Tror att dom håller på att äta mig ur huset. Dom verkar vansinnigt hungriga. Jag har köpt en ny fågelmatare som ser ut som en stående plaströr. Hela det röret som säkert rymmer 2 liter tömmer dom varje dag!!!!! Utöver det har jag oxå ett till tradionellt fågelbord som jag fyller på varje dag och talgbollar ute. Verkar som det är väldigt hungriga fåglar här på Västerbacka.

Ska snart gå ut på en promenad. En vännina ska komma förbi så vi följs åt. Det är mycket roligare att gå när man har någon att prata med. Maja hon följer ju oxå med förstås. Hinner jag så åker jag förbi stallet oxå innan det är dags att åka till jobbet. Till helgen åker vi upp till Borgafjäll. Ska bli skönt att åka bort en stund. Synd bara att det blev samma helg som det är pub i byastugan. Det är ju inte allt för ofta dom infaller. VI tänkte i allafall rensa upp lite runt vagnen. Det var mycket sly och halvdöda träd runt husvagnen. Det ser ju inte så snyggt ut samt så skymmer det solen då vi brukar sitta och grilla på baksidan under vårvintern.

Nä dags att sluta nu för jag måste byta kläder då min vän kommer strax.

Vi hörs senare.........

Av Annette - 4 november 2008 19:35

405.jpg402.jpg403.jpg

Av Annette - 4 november 2008 19:01

Presentation

Omröstning

Hur hittade du hit?
 Har varit här förut
 Via en annans blogg
 Sökte och hamnade här
 Vette tusan????

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards