Alla inlägg under november 2007

Av Annette - 6 november 2007 08:50

Hur Ofta använder man en kalender?

Själv använder jag den varje dag och flera gånger per dag. Har en i arbetet som jag skriver in alla vårdtagare jag ska besöka under dagen( Jobbar inom hemtjänsten). Sedan använder vi den i  planeringen i olika dataprogram oxå flera gånger varje dag. Vi måste även använda den ofta i planering för vårt önskeschema. Att kunna lägga in sina arbetspass där man vill jobba så innebär det att man planerar långt i förväg. Vi håller just nu på att lägga schemat för perioden 3/12 till 13/1. Tänk att man måste planera så långt bort och då är det tur att man har en almanacka att skriva in viktiga saker.

Har även en kalender hemma som man skriver in lite mer personliga saker ex. födelsedagar, läkartider m.m Men nu har jag kommit fram till att jag ska skaffa ännu en till. Så idag har jag skapat  en publik kalender. Tänkte att det kunde vara bra att ha en sådan.  Att där kunna förmedla information till nära och kära samt även ha tillgång till en kalender man kan skriva i nästan överallt. För tillgång till dator och internet har man ju nu nästan överallt. Vill du kunna se i min kalender så finns den i min länklista.




Av Annette - 5 november 2007 19:26

Jaha, då var man hemma igen och har hunnit med ett arbetspass idag. Helgen i Borgafjäll var jättetrevlig och skön. Är faktiskt förvånad att det gick så bra att vara så många i husvagnen/förgården samtidigt. Vi var trots allt 5 vuxna och 2 barn. Vi hade iallafall väldigt trevligt, vi åkte runt på lite sightseeing under lördagen. Vi åkte bl.a till vägens ände bortanför  byn storjola. Det var väldigt vackert där med en öppen fjällsjö med snötäckt omgivning och en rinnande bäck som rann ut i sjön. Någon hade t.o.m hunnit köra lite skoter såg vi på spåren i snön. Efter det åkte vi till Borgahällan men det var lite snöigt ute så man såg inte riktigt så bra. Åkte även till hotellet men det var stängt och öppnar inte förrän 7 dec. Senare på kvällen var det tacoafton med artisten Bo Beverlöv och dans. Det var en lyckad kväll. Fick träffa lite "grannar" och utbyta lite erfarenheter av "gamla" husvagnscampare på campingen. Bilder kommer jag att sätta in senare i min fotodagbok. Nej, nu ska jag ta en dusch, lägga mig i soffan och gå isäng tidigt för att vila ut mig ordentligt. Vi hörs senare......

Av Annette - 1 november 2007 07:04

Idag åker vi till Borgafjäll. Skulle egentligen åka imorgon men vi har tagit ledigt så vi kan åka redan ikväll. Det blir skönt att komma bort en stund. På fredagen kommer även min syster och hennes barn upp. Det blir roligt och då får vi se hur väl vi ryms i vagnen/förgården. Fast finns det hjärterum så finns det stjärterum =)

Presentation

Omröstning

Hur hittade du hit?
 Har varit här förut
 Via en annans blogg
 Sökte och hamnade här
 Vette tusan????

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards