Alla inlägg under oktober 2007

Av Annette - 20 oktober 2007 12:35

Sitter hemma under lunchrasten. Jobbar nämligen i helgen. Har blivit förkyld och inatt hade jag feber och sov väldigt oroligt, ena stunden frös jag för att i nästa svettas. Känner mig dock lite bättre ändå idag. Jag har mindre halsont men är mer snuvig och fått hosta. Skönt att jag har korta arbetspass hela helgen. Ska åka på fest idag, min brorsdotter fyller 10år. Hittade lite kläder på kappahl till henne som jag ska ge ihop med syrran och hennes familj. Man får ju lite mer om man handlar ihop.

Just nu så SNÖAR det ute. För 1:a gången i höst. Ja, riktiga "lappvantar", man får lite jul/vinter känsla faktiskt. Maken har satt upp plogkäppar efter vägen så han vet vart han ska skotta. Ja, det finns hur mycket som helst som måste göras innan snön kommer. Men nu är den på väg..............

Av Annette - 17 oktober 2007 18:57

Jaha så har man varit på utbildning idag igen. Är trött i kroppen, det känns att man har arbetat med förflyttningar i 3 dagar. Ryggen värker :(

Skönt att man är ledig imorgon, fast då har man hela arbetshelgen framför sig istället. Jag tänkte handla lite imorgon. Både en present till min brorsdotter som ska fylla 10 år och sedan en massa grejor vi insåg att vi behövde i husvagnen. Vi fyllde en hel lista nu när vi var uppe. Man kom på saker hela tiden som man behövde eller kunde vara bra att ha. Vi har tänkt oss upp igen allhelgonahelgen och då är det bra om alla saker är inköpta och gjorda. Det är ju faktiskt bara drygt 2 veckor kvar. Tiden går fort....


Av Annette - 16 oktober 2007 19:29

Har varit på utbildning idag oxå. Oj vad jobbigt det kan vara, man är helt slut i kroppen och huvudet av all information man får in. Förstår att man var skoltrött tidigare:)

Inte heller har jag varit i stallet på länge, dels så har vi ju varit borta men så är man efter i allt annat hushållsarbete som man inte hunnit med de senaste veckorna. Vi har ju ägnat all ledig tid åt husvagnen och förgården. Det känns jätteskönt nu när den är klar.

Ska iallafall bara ta det lugnt ikväll eller rättare sagt den tid som är kvar av kvällen innan det är dags att gå i säng. Ska upp tidigt imorgon för jag måste ju ända in till Umeå (30km)  istället för mina vanliga 4km och innan dess hunnit rasta hunden och lämna den hos min moster som är Majas dagmatte. Nä nu ska Maja och jag gå ut på en promenad.....

Av Annette - 15 oktober 2007 19:17

Har varit på utbildning idag. 1:a dagen av 5. Jag ska nämligen bli ryggombud. Det är ganska otroligt vad man kan förenkla vissa arbetsuppgifter med rätt teknik och utrustning. Hoppas man bara kan komma ihåg allt så man kan använda dom i sitt riktiga arbete, det blir ju lätt att man gör som "vanligt".

Förra veckan var jag oxå på utbildning. Det var i Vård och omsorgsdokumentation, ett dataprogram som vi använder i vårt arbete- Jag ska utbilda mig till pedagogisk handledare i det nämligen. Det är lite roligt att utbilda sig lite, träffa andra och göra nåt annat än bara det vanliga arbetet.

Av Annette - 15 oktober 2007 19:11

Nu är jag hemma igen efter att vi varit till Borgafjäll. Vi har ju ställt upp husvagnen och förgården på campingen i Borgafjäll. Jag drog upp husvagnen och maken fick dra upp förgården. Det tog ett tag eftersom vi fick köra sakta men bra gick det:)

Uppställt och klart blev det riktigt mysigt.

Mer bilder finns i min fotodagbok.

Av Annette - 10 oktober 2007 11:50

Sitter just nu framför datorn på jobbet. Har lunchrast och passar på att blogga lite. Ute lyser solen men det är JÄTTEKALLT. I morse var jag tvungen att skrapa bilrutorna innan jag kunde åka iväg. Måste nog börja ta på mig mer kläder, leta fram varma jackor, handskar, mössor. Har inte riktigt förstått att det är på väg mot vintern redan. Ska börja önska schemat för december månad. Känns lite långt borta men vi är snart där. Men hur jag vill jobba då är lite svårt att tänka sig nu men det är väl bara att chansa lite.

Nä dags att jobba lite igen.......

Av Annette - 8 oktober 2007 08:33

Idag lyser solen. Har semester idag. Jag har tänkt att arbeta med förgården idag. Jag ska tapetsera väv och måla den invändigt. Har köpt en grå färg. Ville egentligen ha den grå utvändigt men Niclas tyckte att den måste vara röd och vit som husvagnen (matcha varandra), så då får den bli grå invändigt istället. Tänkte köpa altanmatta och lägga in på golvet. Den finns ju oxå i grå/blå färg. Det blir nog snyggt;)

I helgen som kommer ska vi dra upp den till Borgafjäll. Så allt måste bli klart före dess.

Dags att börja jobba, Niclas har slipat väggarna klart så nu är det dags att städa upp dammet från golvet och börja tapetseringen.

Av Annette - 7 oktober 2007 13:47

Hu vad hemskt väder idag. Bara regn, dimmigt och kallt. Har nyligen kommit hem från makens syster. Det var fest hos henne igår och vi tog husvagnen med oss och sov över. Väldigt bekvämt :)

Det bjöds på väldigt god mat och dryck. Hon hade köpt ett nytt vitt  vin i en RUND dunk. Lite festligt faktiskt, har aldrig sett det förut.

Hon hade ordnat ett riktigt festbord med potatisgratäng, stek, kycklingpaj, västerbottenspaj m.m Dessutom hade hon fixat en jättegod kladdkaka till efterrätt, "Djävulens dessert" hette den tydligen. Måste be henne om det receptet.

Vi var många personer där, alla makens syskon, och deras familjer och andra släktingar.  Tror vi var 13 vuxna och 3 barn. Det är alltid roligt att samlas släkten så där.

Nä nu ska jag lägga mig i soffan ett tag och se på tv. Finns ju inte se mycket att göra när det är så dåligt väder.


Presentation

Omröstning

Hur hittade du hit?
 Har varit här förut
 Via en annans blogg
 Sökte och hamnade här
 Vette tusan????

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards